Koiviston Rakennuspalvelu rakentaa uutta ja saneeraa vanhaa. Menestyksemme perustana ovat korkea laatu, vastuullinen toiminta ja osaava henkilöstö.

TÖIHIN MEILLE?

 

KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu on vuonna 2009 perustettu rakentamisen moniosaaja, joka saneeraa vanhaa ja rakentaa uutta.

 

KRP Oy:llä on Saneeraus-, Korjausrakennus-, Talonrakennus-, LVI- ja Sähköosastot, sekä työmaapalvelu, joka vastaa yrityksemme logistiikasta. Työllistämme tällä hetkellä n. 50 rakennusalan vahvaa ammattilaista. Kasvamme edelleen voimakkaasti ja haemme lisää osaajia joukkoomme.

 

Olet minkä tasoinen tekijä tahansa, kannattaa täyttää sähköinen lomakkeemme, jossa kartoitetaan kokemuksesi ja osaamisesi. Haemme kaiken tasoisia tekijöitä monipuolisiin rakennusalan työtehtäviin. Ennen hakemuksen jättämistä sinun tulee olla varma vain oikeasta asenteesta ja motivaatiosta tämän alan töihin, me palkitsemme sen varmasti.

 

Työnhakulomakkeen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Käsittelemme vain sähköisen työnhakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

 

Avaa hakemus tästä.

2018 © KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu | Vellikellontie 3, 00410 Helsinki | info@krpoy.fi | 2281244-8