Koiviston Rakennuspalvelu rakentaa uutta ja saneeraa vanhaa. Menestyksemme perustana ovat korkea laatu, vastuullinen toiminta ja osaava henkilöstö.

SANEERAUSTYÖT

 

Saneeraustyöt ovat KRP Oy:n ydinosaamista ja näitä vaativia töitä olemme tehneet alusta alkaen. Saneerausosastoa johtaa Antti Väisänen, jolla on yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta eri muodoissaan.

 

Antin vastuualueeseen kuuluu saneeraustyöt toimitiloissa, sekä laajat kotitalouksien hankkeet.

 

Yrityksemme aloitti ainoastaan saneeraustöihin erikoistuneena, mutta nykyisin tarjontamme on monipuolistunut useampaan sektoriin.

 

Kaikki saneeraamiseen liittyvä työ on meille tuttua ja tarjoamme tehokkaan toteutuksen erityyppisiin saneerausprojekteihin. Kotitalouksien laajat muutosprojektit ovat myös saneerausosastolle sopivia hankkeita.

 

 

Antti Väisänen

Työnjohtaja, Saneeraus

044 2390 435

antti.vaisanen@krpoy.fi

TALONRAKENNUS

 

 

 

KRP Oy:n vahva osaaminen rakentamisesta ovat luoneet loistavan pohjan talonrakennusosastolle, joka tuottaa uusia korkealuokkaisia uudisasuntoja pääkaupunkiseudulle. Olemme keskittyneet pääsääntöisesti kivitaloihin, mutta myös muut runkoratkaisut ovat meille tuttuja.

 

Toteutamme hankkeet suunnittelun jälkeen valmiiksi omalla henkilöstöllämme. Jos valmiita suunnitelmia ei ole, käytämme hyviksi kokemiamme arkkitehteja, sekä tekniikka- että rakennesuunnittelijoita. Sisustussuunnittelijamme Nina Forss-Lehto suunnittelee kohteista käytännölliset, yksilölliset ja laadukkaat.

 

 

Ossi Saavalainen

Talonrakennus

045 1371 680

ossi.saavalainen@krpoy.fi

KORJAUSRAKENTAMINEN

 

Korjausrakennusosastollemme tyypillisimpiä asiakkaita ovat asunto-osakeyhtiöt ja niihin liittyvät toimitilat. Kokemuksemme korjausrakentamisesta ulottuu pohjaviemäreistä vesikattoon. Korjausrakennusosastomme suorittaa myös vahinkosaneeraukset, joita meillä on käynnissä useita samanaikaisesti. Kotitalouksien laajat korjaus- ja vahinkohankkeet onnistuvat myös meiltä.

 

Vahinkosaneerauksissa nopea reagointi ja oikeat otteet ovat kaiken A ja O. Meille on kehittynyt satojen kohteiden kokemuksella tehokas konsepti näiden tilanteiden hallintaan.

 

Haastavasta korjausrakentamisesta vastaa Tony Sågbom, joka on ollut yhtiössä mukana alusta alkaen. Tony on tuonut mukanaan yritykseen useiden vuosien vankan ja monipuolisen kokemuksen rakennusalalta, jonka vuoksi erityistä osaamista vaativat saneeraus- ja korjaushankkeet olivat luonteva suunta nuorelle yritykselle.

 

 

Tony Sågbom

Työnjohtaja, Saneeraus

045 134 7545

tony.sagbom@krpoy.fi

SÄHKÖASENNUS

 

Jos työmaan aikataulutuksessa kaikki muu onnistuu, niin viimeistään sähkömies on myöhässä. KRP Oy haluaa seistä aikataulujen takana ja sen vuoksi olemme nähneet aiheelliseksi perustaa oman sähköosaston. Joonalla on pitkä kokemus niistä sähkötyön osa-alueista, joita KRP Oy:n kohteissa toteutetaan.

 

Toimitilojen tietoliikenneverkot, sekä älytalon vaatimukset ovat tuttuja töitä Joonalle tavanomaisempien sähkötöiden lisäksi. Sähköistyksen suunnittelu- ja piirustusten päivittäminen, sekä myös KNX- ja DALI-järjestelmät ovat Joonalle tuttuja.

 

 

Joona Koponen

Sähköosasto

044 989 4742

joona.koponen@krpoy.fi

LVI-ASENNUS

 

Rakennusliike tarvitsee jatkuvasti LVI-alan osaamista.

 

Tekemisen laatu ja osaamisen varmuus ovat avainasemassa suorittamissamme LVI-töissä. Osastollamme on käytössä KVV- ja IV-töiden valvojat vaativammissa kohteissa.

 

 

 

Kari Pentinmäki

LVI - osasto

044 7244 208

kari.pentinmaki@krpoy.fi

TYÖMAAPALVELU

 

Työmaapalvelu vastaa logistiikasta pitäen työmaat pyörimässä huolehtien jätehuollosta, sekä materiaalien, tarvikkeiden ja työkalujen oikea-aikaisesta toimittamisesta työmaille.

 

 Työmaapalvelu vaatii moni osaajan, joka tuntee rakennustarvikkeet, rakennusmenetelmät, osaa organisoinnin, aikataulutuksen, varaston hallinnan, sekä pitää työmaat siisteinä ja turvallisina.

 

Monipuolinen kalusto ja osaava työmaapalvelun henkilöstö takaavat asentajien tehokkaan ja tuottavan työskentelyn ja aikataulujen toteutumisen saneeraamisessa sekä talonrakennuksessa.

 

 

 

2018 © KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu | Vellikellontie 3, 00410 Helsinki | info@krpoy.fi | 2281244-8