KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu on vuonna 2009 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun rakennusliike, joka hallitsee saneeraamisen ja talonrakentamisen. Toimintaamme täydentävät ja tehostavat työmaapalvelu, sekä sähkö- ja LVI-osastot.

KRP Oy

 

KRP Oy:n monipuolinen osaaminen ja laaja-alainen kokemus rakentamisen eri osa-alueilta mahdollistavat toimimisen kaikissa kokoluokkaamme soveltuvissa hankkeissa. Sitoudumme projekteihin ja aikatauluihin joustamalla tarpeen mukaan tavoitteen saavuttamiseksi.

 

Toimintamme kasvaa ja kehittyy riippumatta talouden suhdanteista. Olemme kehittäneet ja ottaneet käyttöömme toiminnanohjausjärjestelmän, joka luo edellytyksen tuottavalle, tehokkaalle ja asiakaslähtöiselle toiminnalle.

 

KRP Oy kasvoi vuoden 2016 aikana merkittävästi. Liikevaihtomme oli vuonna 2015 2,4m€, 2016 6,1m€ ja 2017 n. 7,2m€.

 

Haemme voimakasta kasvua myös vuonna 2018. KRP Oy työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä ja kuluvan tilikauden liikevaihtotavoite on yli 12m€.

 

 

MITÄ, MILLOIN, MITEN?

 

KRP Oy tuottaa kotimaista, korkealaatuista ja asiakaslähtöistä rakennuspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille saneeraus-, sekä uudiskohteisiin. KRP Oy toteuttaa myös LVI- sekä sähkötyöt omalla ammattitaitoisella henkilöstöllä.

 

Tavoitteemme on olla 2018 vuoden loppuun mennessä hyvin tunnettu toimija kohderyhmissämme pääkaupunkiseudulla ja kasvaa edelleen merkittävästi kaikissa toimintasektoreissamme.

 

Arvoihimme kuuluvat asiakkaiden kunnioitus, luotettavuus ja laadukas työ, josta asiakas sekä urakoitsija voivat olla ylpeitä.

2018 © KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu | Vellikellontie 3, 00410 Helsinki | info@krpoy.fi | 2281244-8